Zastupstva

NUK proizvodi namijenjeni su djeci od rođenja do školske dobi i već preko 60 godina sinonim su za kvalitetu, sigurnost, praktičnost, jednostavnost i moderan dizajn. Više od 60 godina , NUK je  slušao stručnjake: žene, doktore, nutricioniste, a pogotovo majke  i očeve, da bi naučio o potrebama djece u tim dragocenim prvim godinama. U svaki dan uložili smo trud kako bismo pronašli nova riješenja, koja olakšavaju život roditeljima i potiču odrastanje djece.


Nakon 60 godina izrade dječjih kolica, autosjedalica, hranilica, malih vozila za djecu , obitelj Peg Perego postala je poznata po dizajnu i izradi dječjih kolica i autića na baterije koji zadovoljavaju sve potrebe korisnika. U svim procesima proizvodnje koristi se najnovija napredna tehnologija koja je u skladu s međunarodnim sigurnosnim standardima.

Peg Perego je  ponosan na svoju dugogodišnju tradiciju izrade, ali isto tako potiče i razvoj novih inovativnih proizvoda koji čine život lakšim i reflektiraju talijanske najsofisticiranije trendove. Originalne i maštovite ideje uz inteligentna riješenja proizlaze iz Peg Perego istraživanja. Tu su proizvodi za vas i vašu obitelj i vaš stil života. Pozivamo vas da uđete u Peg Perego svijet i otkrijete elegantniji,lakši i ugodniji  život s vašim djetetom.


Postoji razlog zašto je Carter’s  vodeći brend dječje odjeće u svijetu danas. Kvalitetna tkanina, predivan dizajn i prelijepi detalji stvaraju brend u koji mame imaju povjerenja generacijama. Od njihovih udobnih bebi farmerki do praktičnih bebi pidžama , mame mogu računati na Carter’s zato što su sve bebine potrebe u prvom planu. Baby friendly karakteristika je i ta što se ramena mogu proširiti i omogućiti oblačenje preko bebine glave. Nakon što su se ustalili kao jedna od  vodećih kompanija u Americi , izazov im je sve veća popularnost na novim tržištima u Evropi i širom svijeta.


Osh Kosh B’Gosh pravi odjeću profinjenog kvaliteta još od 1895. Specijalizirali su se za odjeću za dječake i djevojčice koja je dostupna širom svijeta. Od igranja pred spavanje, u školi i van nje, Osh Kosh nastoji da nastavi da proizvodi “zabavu”, dječiju  i bebi odjeću koja je napravljena da traje.


Kanz je njemački proizvođač dječije odjeće poznat još od daleke 1949. godine. Udobnost i funkcionalnost u sprezi sa najnovijom dječijom modom je sinonim za KANZ. Proizvodi KANZ-a su medicinski testirani, ne iritiraju kožu i  biokompatibilni su.Svjesni potreba potrošača, razvijaju i posebnu liniju proizvoda za bebe izrađenih od organski uzgajanog pamuka. Uspjeh postignut stalnim osluškivanjem kupaca, inzistiranjem na pouzdanosti i kvalitetu svojih proizvoda, ogleda se u rasprostranjenosti ovog brenda preko 30 zemalja i više od 2500 maloprodajnih objekata širom svijeta.


Tvrtka osnovana 1997. godine koja se sa sjedištem nalazi u Češkoj. Lena se specijalizirala na izradu visokokvalitetnih igračaka od plastike, igračaka koje potiču razvoj djeteta kao i i linije mozaik kojom dijete potiče kreativnost.


Firma sa sjedištem u Italiji. Plebani je specijalniziran za proizvodnju dječje opreme kao što su autosjedalice, kolica, hranilice, ležaljke. Firma također proizvodi i određeni segment igračaka.


Od 1949. brend Fehn se zalaže za inovativne i kvalitetne dječje igračke od rođenja nadalje. Naši proizvodi su vrlo lijepi, mekani i idealan su poklon za sve male bebe. Sa Baby Fehn igračkama dijete razvija motoričke sposobnosti, maštu i potiču svoje vizualne sposobnosti, kao i osjetilo sluha i dodira. Sigurnost i kvaliteta su najvažniji za ovaj brend. 
U proizvodnji se koriste isključivo kvalitetni materijali i vrši se trajna kontrola igračaka. Osim toga svi proizvodi su testirani u skladu s europskim standardima sigurnosti TÜV Rheinland LGA Products GmbH u Nürnbergu, vodećeg ispitnom institutu za igračke u Njemačkoj.


Bubchen je dobro poznat, kvalitetan njemački brend za njegu beba. Kompanija vjeruje da je briga o bebi stvar povjerenja. Mame, pedijatri, dermatolozi preporučuju Bubchen u Europi. Bubchen kozmetika za njegu beba, nudi proizvode na bazi prirodnih sastojaka, uključujući veliki broj hranjivih biljnih ulja u kombinaciji sa kamilicom i kalendulom. Svi proizvodi za bebe su posebno dizajnirani za zaštitu i ishranu kože beba.


Dizajniran da potiče razvoj bebe i opreznost , TIGEX Baby Care proizvodi su prilagođeni svakoj fazi njihovog rasta . Njihova izreka –  ” Inspirativno za bebinu dobrobit ” dostojno ilustrira misiju kompanije: želja da se obezbijedi udobnost i sigurnost  za bebu i roditelje. Da bi se zadovoljile vaše potrebe koliko je to moguće , svi njhovi proizvodi su dizajnirani uz pomoć stručnjaka: oni uključuju dizajnera, medicinske sestre za njegu bebe, pedijatre , terapeute…


Dr. Carl Soldan, pradjed trenutnog vlasnika Perry Soldan, položio je kamen temeljac za obiteljsko poduzeće i brand prije više od 130 godina.

Njemački ljekarnik i liječnik imao je dobar osjećaj od samog početka, dosljedno razvijajući iznenađujuće dobre proizvode. Njegova impresivna sposobnost za inovacije je prirodno pronašla put kroz bombone Em-eukal® koji su prepoznatljiv znak ove tvrtke.

Generacijama uspjevaju kombinirati ljubav s vještinom i uz entuzijazam za prirodni okus i vrhunsku kvalitetu – jedinstvenu mješavinu koja i danas okusom zadovoljava milijune ljudi.


Skip Hop je globalno poznat “lifestyle” brend za roditelje, bebe i djecu. Njihovi dizajneri su na prvom mjestu radoznali, i neprestano ispituju funkcionalnost, oblik i dizajn. Skip Hop svoju filozofiju počinje i završva sa “Must Haves Made Better” – u prijevodu njihove stvarčice koje treba da posjedujete stalno postaju sve bolje i bolje. Očigledno je da proizvođače ovog brenda pokreće strast. Zato su artikli ovog brenda dostigli svjetsku popularnost i traženost.


Osnovna filozofija Smoby igračaka je; “Odrastanje nikada nije bilo toliko zabavno!”

Smoby djeca su djeca koja odrastaju igrajući se i stvarajući vlastite maštovite priče koje razvijaju zahvaljujući svojim svestranim igračkama.

Smoby igračke i igre nude djeci beskrajne zabavne igre na otvorenom, kao i zatvorene igraonice ili dječje sobe. Igračke, dodaci i igračke za najbolju igru uloga, lutkarske priče, zanatske aktivnosti, predškolski odgoj, umjetnost i razne igračke na otvorenom koje u igru privlače i male i velike znatiželjnike, a sve u živopisnim modnim pričama u boji.Njega mame i bebe u skladu s njihovom nježnom prirodom naš je prioritet. Proizvodi iz Lola Baby linije proizvoda namijenjeni su njezi mama, dojenčadi i male djece. Svi proizvodi su od 100% prirodnih materijala, čistoga pamuka vrhunske kvalitete. Lola Baby proizvodi odlikuju se visokom kvalitetom, modernim dizajnom te praktičnim pakiranjima – sve kako bi mame i bebe bili njegovani i sretni.


Linija proizvoda LolaCare osmišljena je upravo kako bi pružila maksimalnu pomoć u svakoj životnoj situaciji. Kvalitetni materijali odlika su naših proizvoda namijenjenih bržem i kvalitetnijem oporavku i izliječenju. Zaštita manjih posjekotina ili oporavak od operativnog zahvata – naš cilj je vaša dobrobit!